anderen over keynote spreker en veerkrachtexpert Thorsten Bakker 

Reviews

Thorsten Bakker

- veerkrachtexpert -


“Wat heeft Thorsten mij geïnspireerd met zijn bijzonder kwetsbare verhaal. Ik hing aan zijn lippen!

Hoe je met je gezin overleeft als je helemaal niets meer hebt. Maar vooral dat liefde verbindt en echt alles overwint zelfs al lijkt het uitzichtloos.

Thorsten heeft mij laten inzien dat het belangrijk is dat als je ook maar een klein beetje het idee hebt iets te brengen in deze grote wereld, je er gewoon voor moet gaan. 

Wat anderen vinden van de lezing van
thorsten bakker, veerkrachtexpert.

Thorsten, wat ben jij een geweldige inspirator.
Je verhalen zijn intens en raken mij omdat je jouw veerkracht laat zien en ook nog eens een ontzettend fijne en warme stem hebt om naar te luisteren.
Ga vooral door!! 

Patricia hoefnagel

Het was zeer inspirerend. Ik ben blij dat Thorsten ook heeft laten voelen dat zijn en daarom iedereen's verhaal telt, inspirerend is, leerzaam en getuigt van een staaltje veerkracht en vooral liefde.

Gilbert Themen

Het was een bijzondere avond. Mooi verhaal waar ik werd geraakt door de liefde voor zijn gezin. Hoe ze van een samengesteld gezin naar een samengekozen gezin zijn gegaan.

Ik ga de komende maanden verder met mijn eigen veerkracht, want dit smaakt echt naar meer.

Bianca van Harskamp

Vandaag ben ik geïnspireerd door Thorsten's lezing  aan de slag met een gratis online workshop. Klaar met alle zelfsabotage en als de sodemieter aan de slag.

Thérèse snel

Vooral dank Thorsten Bakker voor de bijzondere, intieme, krachtige try-out waarin kwetsbaarheid, liefde en veerkracht immer onoverwinnelijk zijn. Ik ben geraakt en geïnspireerd.

Thorsten Bakker bracht met passie, humor en soms ironie een geweldig inkijkje in het leven en werk van een "samengekozen" gezin, waarin de vele obstakels van het leven hen alleen maar sterker maakt en dichter bij elkaar brengt.


Cisca den boer

Wat een kanjers zijn Thorsten Bakker en zijn gezin.  En wat hebben zij een mooie band met elkaar opgebouwd. Hier kan ieder wat van leren. Dit is pure #veerkracht. Niet bij de pakken neerzitten maar kijken wat wèl kan, ook als je geen cent meer hebt. Ik hou ervan!

Zijn verhaal is echt, oprecht, kent diepe dalen en hoge pieken en is een #inspiratie voor iedereen die met tegenslagen te maken krijgt. (Wie niet?!) Zonder slachtoffer te zijn. 

Andrea Captein

You did it again, Thorsten zowel live, online en nog op dit moment laat je me lachen, krijg ik tranen in m’n ogen en word ik blij van je woorden DANK!


Bianca blank


Click to play

Een verhaal wat zo binnen komt! Het raakt mij iedere keer weer. En hoe je daar dan weer uit komt. Geweldig om mee te maken..

Hansje Kok

Thorsten Bakker met de Nederlandse achternaam (!) … je was geweldig! Ik vond het geweldig om jou persoonlijk te ontmoeten. Wat een mooie uitstraling en wat een mooi mens ben je. Ik heb genoten en ook ik heb me laten inspireren.

Ellen Loopstra

Dit is zo’n voorstelling waarbij je in de pauze steeds de tijd in de gaten houd omdat je niks wilt missen. Bijzonder die veerkrachtlezing van Thorsten. Als je de kans hebt om er naar toe te gaan: DOEN!

Ton de rooij

Met recht een prachtige avond met een inspirerend liefdevol en veerkrachtig verhaal door Thorsten Bakker

Nicky Beentjes

Door jou, Thorsten, zijn wij allemaal nog dichter bij elkaar gekomen.
Je bent een heerlijke man, een geweldige verteller en inspirator.
Ik ben blij dat ik er bij was. En ik heb er veel van geleerd.

Saskia Paerl

Het was een waar festijn, geweldig gedaan Thorsten !

Daan van Dam

Sfeerbeelden van eerdere events

>