live workshop

Hoe haal je het meeste uit de ChatGPT workshop?

16 april 2024

09:00

Wat gaan we doen in deze workshop:

01
Wat is AI en wat is ChatGPT?

Het eerste deel van de workshop gaat over wat AI nou precies is, en welke rol heeft ChatGPT daarin? Begrijp wat AI en ChatGPT kan aanvullen in jouw bedrijf. Voorbeelden van het gebruik van AI en de uitvoering van AI in onze samenleving. Waarom AI nu 'opeens' los komt.

02
Aan de slag met AI 

We kijken naar een AI zoekmachine: wat betekent dat voor jou en je vindbaarheid? Hoe kun je AI inzetten om jouw website te optimaliseren? Hoe kun je een team van AI collega's samenstellen om jou te helpen met je werk?

03
Aan de slag met ChatGPT 

Wat kan ChatGPT wel en wat kan er nog niet? Let op Wat zijn goede instructies (prompts)? Je krijgt de beste 10 tips voor het gebruiken van ChatGPT. Wat is de beste manier om ChatGPT in jouw bedrijf aan te vliegen? Welke instructies geef je dan?
Wat is het verschil tussen de gratis en de betaalde versie? Hoe kom je er achter hoe betrouwbaar ChatGPT is? We bespreken prompts op het gebied van marketing, sales, content creatie, customer service en web development.
 

Vul dit formulier a.u.b. in

Als je de vragen in het onderstaande formulier invult, dan ontvang je per e-mail instructies hoe je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de workshop. En wat je mee moet brengen en doen om er het meeste uit te halen.

Wees op tijd! ChatGPT wordt wel eens (tijdelijk) afgesloten of is de toegang beperkt. Meld je dus tijdig aan..

Thorsten Bakker

gecertificeerd deskundige voor toegepaste veerkracht

Ik ben als veerkrachtexpert altijd bezig met veranderingen. Met wat veranderingen mee brengen. En mensen en organisaties houden eigenlijk helemaal niet van veranderingen. Minder stress? Meer succes! Veerkracht versterken.Veerkracht zorgt voor wendbaarheid en weerbaarheid. Beter omgaan met verandering betekent niet mééveren maar vóóruit veren: zodat je beter uit de veranderingen komt.
AI is de grootste verandering die we meemaken en impact heeft op alle delen van onze samenleving. Juist daarom breng ik AI onder de aandacht - als tool om jou vooruit te laten veren.

>