Exclusieve online training van Thorsten Bakker - Speciaal voor gewone mensen die beter om willen gaan met veranderingen!

Hoe ook jij beter om leert gaan met veranderingen door veerkracht versterking voor minder stress, meer succes met de VE-methode


(waarmee jij veerkrachtig wordt en beter uit veranderingen komt - minder stress, meer succes!)

In dit webinar neem ik je mee aan de hand van drie geheimen van veerkracht waardoor jij ook beter om kan gaan met veranderingen.
 
Veerkrachtige mensen hebben minder stress en meer succes. Aan de hand van mijn persoonlijke verhaal laat ik zien, toen ik en mijn gezin in de bankencrisis alles kwijt raakten, (geen huis, werk kwijt, geld weg, geen eten, diagnose kanker), niet in de slachtoffer-rol bleef hangen en er beter uit kwamen.

Enne.... veel meegemaakt hebben, dat zegt niets over veerkracht.

Ontdek in dit gratis webinar (1,5 uur)

  • Geheim #1: Waarom en hoe veerkrachtige mensen beter omgaan met veranderingen, meer geld & betere relaties hebben, zich gelukkiger voelen, gezonder en langer leven.  
  • Geheim #2: Hoe je bij tegenslagen niet in de slachtofferrol blijft hangen en altijd een keuze hebt (maar die moet je dan wel willen zien).
  • Geheim #3: Hoe het mogelijk is dat deze VE-methode voor iedereen werkt, ook voor gewone mensen zoals jij en ik, zodat je blijven beter om kunt gaan met verandering.
>