Gefeliciteerd, je aanmelding is gelukt!

Super dat je bij het webinar bent!  In de video en hieronder geef ik je alvast een aantal tips, zodat je er het meeste uit kan halen. Ik stuur je ook een e-mail om je aan het webinar te herinneren.

Tot snel! Maak er een veerkrachtige dag van,

Thorsten Bakker - veerkrachtexpert 

Beter omgaan met veranderingen?
 Met veerkracht: minder stress, meer succes! Ook voor gewone mensen zoals jij en ik - daar hoef je echt geen Olympische sporter voor te zijn.

Check hieronder de 3 tips als je het meeste uit dit webinar wilt halen.

Gehost door Thorsten Bakker

Zeker als je al een tijdje last hebt van wat onverklaarbare klachten en hier nu echt iets aan wilt doen, is het goed om alles uit deze sessie op te slurpen!

 1. 1
  Wie schrijft, die blijft en luistert eigenlijk 2x, dus het is goed om pen en papier bij de hand te hebben. Ik ga heel veel vertellen, maar niet in de vorm van: 'tip 1 =', 'tip 2 =', jouw inzichten ontstaan door het kijken en luisteren naar de verhalen.
 2. 2
  De beste beleving is door op een laptop of desktop mee te doen (beter dan een telefoon of ipad). De polls en de chat zijn veel beter te lezen en vaak heb je een laptop of desktop ook een stabielere verbinding.
 3. 3
  Ga van de weerstand in de leerstand. Dus zet indien nodig je weerstand opzij. Blijf tot het einde. Ik geef dit webinar misschien heel anders dan hoe jij het zou doen. Misschien praat ik te snel, of juist te langzaam.
  Kortom: blijf tot het einde en beoordeel dan wat je bruikbaar vond en wat niet, ok?
>