schrijfmachine sommering worth reading

Vraag ook een boekrecensie aan. Ik lees graag én veel. Voor deze website natuurlijk veel boeken die met veerkracht te maken hebben. En veerkracht heeft veel facetten: verbinding, zelfbeeld, visie, verandering, levensfasen. Om er maar een paar te noemen. Dus daar lees ik graag over. Ik lees misschien anders dan anders: ik gebruik gekleurde markers om belangrijke stukken tekst te markeren (daarom heten het markers hè). Maak aantekeningen op een geel legal pad. En na elk hoofdstuk gelezen te hebben, verwerk ik mijn aantekeningen in Agenda.

Daarmee wordt het doorzoekbaar en kan ik er webclippings aan toevoegen. Maar ook verwijzingen naar andere boeken en bronnen inzichtelijk maken. Dingen die ik nog gegoogeld had, of tegenkwam in The New York Times of Guardian. Kortom: het is een naslagwerk op mijn eigen MacBook. Super handig als ik een lezing voor bereid. Plus bij het schrijven van onderbouwde artikelen of blogs.

heb je een boek geschreven?
Of beveel jij een boek graag aan?
 Vraag dan een recensie aan. 

Wil je jouw eigen boek of aanbeveling op deze website laten bespreken? Leuk! Geweldig! Doorloop deze stappen, dan weten we allebei wat we kunnen verwachten van elkaar.

Tsja, je eerste boek blootstellen aan de wereld. Dat is toch een beetje alsof je je kind voor de eerste keer aan vreemden mee geeft. Gaat dat allemaal wel goed?

mijn eerste boek van de drukker

Je eerste boek. Geweldig!

Ik bespreek alleen boeken die gelinkt zijn met het hoofdonderwerp van deze website: veerkracht.
Ten tweede moet ik het een goed boek vinden. Als ik het boek goed vind, dan verschijnt hier een recensie. Vind ik het boek niet goed, dan schrijf ik er niet publiekelijk over.
Ik schrijf hier niet om af te kraken.
En, ten derde, ook mijn mening is precies dat..... een mening.

aandachtige boeklezer in bibliotheek

Jij wilt je boek laten bespreken?

Leuk! Fijn dat je in mij vertrouwen stelt om dat te doen. Laat dat even weten via het onderstaande webformulier.
Ik neem contact met je op en kijk dan samen met jou of het boek geschikt is voor deze website..
Als dat zo is, dan stuur je mij het boek toe. De kosten van het boek en de verzending zijn voor jouw rekening.

Ik laat je direct weten als ik het boek ontvangen heb.  Het boek wordt dan mijn bezit. Ook als ik besluit er niet over te schrijven. Dat laat ik je ook weten; ik stuur het dan niet aan je terug, het gaat hier in mijn boekenkast.

boekenkast van een veerkrachtexpert

Je boek is ontvangen - en dan?

Ik ga het lezen en verwerken. Dan schrijf ik er een recensie over en zet dat op deze website. Daarna stuur ik je direct een link naar de recensie. Dan kun je er als een van de eersten naar kijken.

Wil je dat ik voor of op een bepaalde datum jouw boekbespreking publiceer, dan laat je mij dat weten als jij jouw boek bij mij aanbiedt. Ik kan dan zeggen of ik dat kan halen.
Ik publiceer de link naar de besprekingspagina op de bekende sociale media. In ieder geval LinkedIn, FaceBook en Instagram.

Voorbeelden van boekbesprekingen op deze website:
'The Why Café' van John P. Strelecky
(aanbevolen door derden)

'Positief zijn is mijn keuze! Ik eerst.' van Corina Klaassens
(zelf geschreven)

'Dialoog In Crisistijd' van Eline Ruinemans - van Gorp

(zelf geschreven)


Voordelen voor jou en mij.

Ik kan weer een artikel de wereld insturen, iets leuks lezen waar ik misschien zelf nooit was tegen aan gelopen en dus mijn kennis verbreden.

Jij krijgt een recensie die je als 'social proof' kunt gebruiken voor publiciteit en op jouw sociale media kanalen.
Het mes snijdt aan twee kanten, een win-win situatie.

Ja, ik wil graag het volgende boek aanbieden voor bespreking.

0 of 350
Beschik je over digitaal promotiemateriaal of andere afbeeldingen?
En dan dit vakje aanklikken ter bevestiging van onderstaande.
>