Maak van Zichtbaarheid jouw superpower.
Door binnen 4 weken live te gaan.
Je leert hoe je stressvrij zichtbaar op sociale media wordt én blijft  met de ABK-methode.

Zet vandaag jouw eerste stap naar stressvrij en succesvol op sociale media zichtbaar zijn.

Inschrijving sluit op 14 mei 2024, dus over

  1  7
Days
:
 
  0  3
Hours
:
 
  5  5
Minutes
:
 
  1  3
Seconds

You missed out!

In 4 weken heb je je persoonlijke merk helder,  word je als expert gezien en ga je live op sociale media.
Echt zichtbaar. Hoe gaaf, zou dat zijn.

De kortste cursus met snel resultaat. Voor coaches en ZZP-ers.  Ontdekt nu jouw echte boodschap. Je weet straks hoe je zonder moeite gewoon jouw boodschap op sociale media kwijt kunt - zodat je organisch kunt groeien. Meer volgers zien jou als dé expert.

Hoe doen die anderen dat toch? Zoveel meer volgers op sociale media. En dan ook nog klanten er uit halen. 

En jij plaatst berichten barstend van de emoji's + hashtags, hebt scheuren in je wangen van het gemaakte glimlachen voor de selfies, weet niet waar je het over moet hebben. Je hebt zelfs een fotosessie gehad om maar mooiere influencerwaardige foto's te krijgen. Maar of het helpt?
Je berichten krijgen nauwelijks likes, commentaar geven echt niet, je DM's blijven leeg en je hebt er nog geen klant door gemaakt.

En je hebt gezien dat anderen live gaan op sociale media. Je moet er niet aan denken dat je nu weer moet uitknobbelen hoe je dat dan moet doen. Pfffff...... je wordt er nu al moe en zenuwachtig van.

Zitten mensen wel op je te wachten? Wat moet je zeggen? Welke software moet je dan gebruiken? Hoe kondig je het aan en wat ga je dan doen? 

Wij snappen je als geen ander. De afgelopen twee jaar hebben wij hetzelfde meegemaakt en opgelost.

Het kan namelijk anders. Daarom hebben wij deze cursus gemaakt. Snel en kort!

In 4 weken tijd leer je wat jouw boodschap is, wat jouw onderscheidende persoonlijke saus is voor over jouw berichten, dat een buddy goed is om over en weer accountable te zijn (dan kom je ergens) en dat het fijn is om elke vraag te kunnen stellen.  

Ook die ene vraag die zo stom lijkt. Maar waar een goed antwoord jou verder helpt.

Dit is een doe-cursus. Om jouw boodschap helder te krijgen. Te laten zien wie je bent en wat jouw verhaal is.

Om jouw persoonlijke en onderscheidende saus voor je berichten helder te krijgen. Met als uiteindelijk doel live gaan. Op sociale media.

Dat is het meest zichtbaar en authentiek. En als je daar doorheen bent, dan kun je alles aan.

Inschrijving sluit op 14 mei 2024, dus over

  0  0
Days
:
 
  0  3
Hours
:
 
  5  5
Minutes
:
 
  1  8
Seconds

You missed out!

Wie zit er op je te wachten en wat vertel je wel en waar?

Ken je die beperkende gedachten ook? Die eigenlijk niet helpen om de stap te zetten en door te zetten? 

Niet te zien =  niet te vinden.

Als je onzichtbaar bent, dan weten andere mensen je niet te vinden. Alleen een website is niet genoeg. Heb je wel eens nagedacht wat je had kunnen verdienen door online aandacht te krijgen van anderen.

Wie zit er nou op mij te wachten?

Nou iedereen...., want maar 7% van de mensen die lid zijn van LinkedIn laat zich zelf daar zien.
Ruimte genoeg voor jou en jouw inspirerende boodschap!

Wat ga ik dan vertellen?

Wat en hoe je vertelt is beide belangrijk. Daar werken we aan in deze cursus. Wat maakt jou tot jou en wat is dan jouw persoonlijke saus over je berichten om echte aandacht en volgers te trekken. 

Techniek is er om jouw boodschap verder te brengen.

En ja, techniek is echt makkelijk - je weet wat je moet doen. We leggen je uit hoe je op verschillende kanalen live kunt gaan. De techniek staat voor niets - en wij hebben een video voor je om het voor te doen.

Zichtbaarheid geeft je superpower én succes!

Klinkt geweldig toch? Als je je echt kunt laten zien op sociale media, dan kost het geen energie meer om mensen aan je te binden. Want jouw niche zoekt je dan vanzelf op. Je groeit organisch op sociale media. Het blijft een marathon maar voelt als een sprint.

1

Je leert nu wat jou echt tegenhoudt om zichtbaar te zijn. En hoe je dat kunt aankijken om moeiteloos jouw merk neer te zetten.

2

Aan het einde van deze korte en snelle  cursus, ga je makkelijk live op sociale media met jouw eigen boodschap.
In 4 weken!

3

Je persoonlijke merk is helder, je boodschap ook en je weet hoe je het technisch moet doen om live te gaan op sociale media. En je kunt altijd vragen stellen.

Weet je niet wat je op sociale media moet vertellen? Weet je niet waarom je zichtbaar moet zijn op sociale media? Dan is dit nu jouw kans! Om in 4 weken tijd jouw boodschap helder te krijgen, aan te scherpen en te weten waarom je dit gaat doen. Je ontwikkelt je persoonlijke merk en  jouw eigen saus om je berichten onderscheidend te maken.  Aan het einde van deze 4 weken, ga je live op een door jou gekozen sociale media-kanaal over een onderwerp van jouw keuze.
Groeien doe je buiten je comfortzone. Altijd!

Inschrijving is nu mogelijk -  meld je aan !


En dit is wat je in 4 weken ontdekt

Mensen snakken naar authenticiteit en verbinding. Dan moet je wel laten zien wie je echt bent. Zodat je anderen kunt inspireren en jouw blijvende impact op de wereld kunt maken.
Met de ABK-methode: Aandacht, Boodschap & Kopen. Die werkt ook voor jou.

Masterclass en Q&A : elke week live

Deze cursus is gericht op implementatie van wat je in de wekelijkse Masterclass leert om je verder te brengen. Stel elke vraag die je hebt in de Q&A (2x per week) en leer van anderen, dan verhoog jij je succes! 

Resultaat realiseren

Jouw bedrijf is bedoeld om geld te verdienen. Dan moet je zichtbaar zijn. Volledig. Authentiek. Met jouw persoonlijke merk bouw je aan je reputatie.

Om jou verder te brengen

Blauwdruk om live te gaan? Check - krijg je.  Overzicht met uitdagingen bij zichtbaar worden - ja, zit er bij. Welke technische stappen moet je nemen? Tuurlijk, krijg je ook. Hoe je je persoonlijk merk ontdekt? Praten we ook over. En welke soorten interviews er zijn! Check!

Je hebt na 4 weken een super goed gevoel: om zichtbaar te zijn & te blijven.

Je maakt eindelijk iets af. Je hebt een live op sociale media gepland en daar werk je naar toe. Je mede-cursisten in de community die je aanmoedigen en advies geven. Om van zichtbaarheid onze kracht te maken.

Inschrijving sluit op 14 mei 2024, dus over

  0  0
Days
:
 
  0  3
Hours
:
 
  5  5
Minutes
:
 
  1  8
Seconds

You missed out!

Zichtbaar LIVE op sociale media in 4 weken - data en tijd

 • We beginnen 15 mei om 19:30 uur met een MasterClass live via Zoom
 • De eerste Q&A is elke vrijdag van 11:00 - 12:00 uur live via Zoom
 • De tweede Q&A is elke dinsdag van 16:00 - 17:00 live via Zoom
 • De laatste bijeenkomst is op 12 juni van 19:30 uur live via Zoom
 • De community is 24/7 voor jou toegankelijk
 • Deze cursus is bedoeld voor zzp-ers, trainers en coaches.

Kijk wat anderen zeggen die deze cursus hebben gevolgd. Schrijf je nu in!

Marieke van de Weg

trainer en coach

Enthousiaste kennis & informatie 

Wat is het heerlijk om een training bij jullie gevolgd te hebben. Jullie enthousiasme werkt nogal aanstekelijk, haha. En hoewel ik het best spannend vind, kijk ik ook uit naar het moment van live-gaan dat zeer binnenkort gaat gebeuren.

Jullie idee om dat met een buddy te doen, spreekt me erg aan. Vooral omdat ik een buddy heb gevonden die dezelfde onderwerpen interessant vindt als ik. Daar komt bij dat zij juist een andere invalshoek heeft. Dat maakt het erg interessant.

Paula de Bruin

therapeut

Leuk en uitdagend!

Het is leuk om mee te doen. En uitdagend!  Dat zeker!!

Altijd Vrij,  en vooral op jouw succes gericht.
Niks moet, ALLES Mag en alles kan.

Alle hulp om tevoorschijn te komen uit Jouw Coconnetje

IK ben VOOR en daag ook iedereen uit dit feestje mee te beleven. Ik heb voor het eerst een LIVE interview gedaan.
En dat smaakt naar meer.

Vrouw uitgelicht in zwart met goud

Cisca den Boer

Mindset coach & trainer

Snel op weg geholpen door deze cursus

Fantastische leuke, compacte cursus die me snel op pad heeft geholpen. Hansje en Thorsten bieden deskundige begeleiding met veel kennis van zaken. Ze bieden de informatie overzichtelijk aan, zodat je er snel zelf mee aan de slag gaat. 

Vervolgens weten ze je ook nog geweldig verder te helpen zodat je er helemaal klaar voor bent om te gaan shinen in je eerste live!

Ik vond het erg leuk en het smaakt naar meer. Dit powerduo weet van wanten. Aanrader voor iedereen die (meer) live wil gaan maar nog niet zo goed weet hoe en wat. Dat weet je heel goed na de opdrachten en begeleiding door de cursus. Dank Hansje en Thorsten!

Wat ga je samen met ons doen en bereiken?

Jij gaat zichtbaar zijn tijdens een live uitzending op sociale media. Moeiteloos impact maken. Je krijgt je boodschap en je persoonlijke merk helder. Je weet wie je echt bent en wat je wilt vertellen.

1

Week 1: Implementeren is een werkwoord

We gaan beginnen met een masterclass.  Je maakt kennis met je mede-cursisten in de community.  In de eerste week beslis jij wanneer je live gaat, wie je buddy gaat worden om je ver en verder te brengen, op welke sociale media.  Je gaat aan het werk, je gaat het doen.

Maar meten= weten: waar sta je in je bedrijf? Laat ook weten wat voor soort expert jij bent:  een visionaire denker, een praktische realisator, de actieve uitvoerder, de inspirerende voorvechter, de relatiebouwer, de strategische ontwerper, de beslissende onderhandelaar, of de creatieve innovator. Misschien een mix van allen?

En heb je een vraag: dan kun je die stellen in de Q&A live (2 x per week) - of in de community.

2

Week 2: Het vormen van jouw persoonlijk merk

We beginnen weer met een masterclass waarin we 3 schrijfopdrachten bespreken. Deze schrijfopdrachten helpen je helder te krijgen wie jij bent en waar jouw eigen 'tone of voice' ligt.

Daarnaast praten we over jouw persoonlijke merk: de unieke combinatie van vaardigheden, ervaringen en persoonlijkheid die je wilt dat de wereld van jou ziet. Hoe presenteer je jezelf aan anderen en hoe je wordt waargenomen door je publiek. Wees geen grijze muis tussen de grijze muizen.

Wat zijn jouw echte interesses?  Die vormen jouw persoonlijke saus over jouw berichten. En heb je vragen of wil je feedback? Vragen staat vrij in de masterclass en de wekelijkse Q&A.

3

Week 3: Hoe pak je aandacht op sociale media

In de Masterclass van week 3 krijg je inzicht in het belang van sociale media (welke heeft de keuze van jouw doelgroep), de boodschap die jij consistent en gedisciplineerd gaat brengen, en je begint rond te vertellen en voor te bereiden met welk onderwerp je live gaat. Welke expert wil jij zijn? En wil je met iemand anders live?

Live gaan is het meest zichtbare deel van op sociale media aanwezig zijn. Het vraagt dat je uit je comfortzone gaat. Buiten die zone ligt je groei. En je zicbtbaarheid.

4

Week 4: Je gaat live - de ultieme vorm van zichtbaar zijn.

Welke vragen heb je nog? Wil je wel of geen props gebruiken online? Wat is je tagline die je neer gaat zetten? Wij denken en voelen met je mee. Zichtbaarheid is nodig. Misschien onwennig maar je kunt dit.
Want je bent de afgelopen 4 weken van de weerstand in de leerstand gegaan. En dan is nu jouw moment om te shinen aangebroken.Jij gaat moeiteloos impact maken op de wereld.

Bonus

En dit zijn de bonussen die je bij deze cursus krijgt

Handig toch?  3 goede handleidingen waar je later ook nog op kan terug kan vallen. Zodat je het momentum vast houdt en jouw volgers steeds weer zonder moeite kunt inspireren. 

Bonus 1
Blauwdruk van zichtbaarheid

Dit document helpt je om gestructureerd aan de gang te gaan en snel jouw Je-gaat-live-op-sociale-media-datum vast te leggen.

Wat is het doel van je live, welk platform ga je gebruiken, welke gespreks-soort past bij jou? Dit document helpt jou om direct in het diepe te stappen en aan de slag te gaan.
Om jouw doel te bereiken. 

Bonus 2
Checklist : Uitdagingen bij Zichtbaar worden

Als je aan het werk gaat met dit document, dan gebeurt er iets. Je breekt door ...... je krijgt helder wat je eigenlijk echt tegen houdt om je echte en authentieke zelf te laten zien.
En daar snakken we met z'n allen naar.

Echte menselijke verbinding gebeurt alleen als jij authentiek bent. En jezelf laat zien.

Bonus 3
Checklist + video : Live Gaan!

Ook nu ga en sta je niet alleen. Je krijgt een goede checklist met alle tips en tricks, de do's en don'ts, de musts en lusts.


Wat moet je technisch doen, welke teksten kun je gebruiken om op sociale media aan te kondigen dat je live gaat, wat is een goed format voor jou en eventuele gast, welke dingen heb je nodig en wil je van tevoren al klaar hebben.

Sociale media zorgen voor verkeer naar jouw website

Wist je dat bijvoorbeeld LinkedIn zorgt voor 64% van al het sociale verkeer naar B2B-websites en blogs. Dat alleen al geeft de waarde van sociale media aan. En als je dan weet dat juist menselijke authenticiteit het belangrijkste is (want dat geeft meer verkeer dan AI), dan is het duidelijk dat je op sociale media moet en wilt zijn met jouw persoonlijke boodschap en merk. 

544%
gestegen

Stijging verkeer naar door mensen gemaakte content vs AI content.

8%
is zichtbaar op Linkedin

Maar 8% van de 9 miljoen Nederlandse gebruikers van posten regelmatig op LinkedIn.

72%
kijkt op mobiel

67% van de LinkedIn gebruikers, 70% van de YouTube en 90% van de FaceBook gebruikers kijkt op mobiel. 

Over de cursusleiders
Hansje Kok & Thorsten Bakker

We zochten onze eigen stem en vonden onszelf. Konden we onszelf laten zien, En kregen we organisch volgers op sociale media. Werden we gevraagd. 

Hansje kreeg met één bericht op LinkedIn meer dan 15.000 views (en er zat zelfs geen afbeelding bij), Thorsten groeide door elke week 5-7 keer te posten.

En dat bracht opdrachten, nieuwe netwerken en verbinding, en creëerden we kansen.
We waren opeens experts. Daarom vonden we dat meer mensen dat verdienden en introduceerden wij de ABK-methode. Die in 4 weken aan te leren is. 

Wat cursisten over de cursusleiders zeggen

Een succesvolle cursus bestaat uit cursusmateriaal, het te behalen resultaat en de cursusleiders. Kijk even wat de cursisten die al mee deden, over hen zeiden.

Marieke van de Weg

Trainer en coach

Samenwerken, kennis en betrokken

Jullie training kenmerkt zich met een enorme hoeveelheid kennis en informatie die jullie delen. Daaruit kan je pakken wat je nodig hebt, ik noem dat altijd de buffetmethode.

Het is zo leuk om te zien hoe jullie elkaar versterken en elkaars sterke kanten ook echt benutten in jullie samenwerking. Ook daarin zijn jullie een mooi voorbeeld voor de deelnemers van deze training.

Els van de Plas

Content manager

Twee verschillende mensen die elkaar aanvullen

Ze gunnen elkaar het voetlicht en jou het succes. Het was een warm bad en ik keek er elke week naar uit. Ze vullen elkaar aan, en dat kan ook niet anders dan de twee verschillende  en aanvullende achtergrond-en: trauma en veerkracht.
Hansje en Thorsten willen maar 1 ding.... dat jij zichtbaar wordt en blijft. En dat voel je ook. Ik heb door hun begeleiding de denkfout die ik steeds weer maakte kunnen herkennen en er afscheid van kunnen nemen. Ik ben zelf zichtbaar!

Cisca den Boer

Mindset coach &  trainer

ABK-methode staat Aandacht, Boodschap & Kopen  en ook voor Authentieke Bakker + Kok

Er is ook ruimte voor humor en hebben we veel gelachen. Tegelijkertijd weten ze een veilige ruimte te creëren (voor mij heel belangrijk) waarin je eerlijk je dilemma's voor kan leggen. Vervolgens weten ze je ook nog geweldig verder te helpen zodat je er helemaal klaar voor bent om te gaan shinen in je eerste live!  

Ik vond het erg leuk en het smaakt naar meer. Dit powerduo weet van wanten. Aanrader voor iedereen die (meer) live wil gaan maar nog niet zo goed weet hoe en wat. 

Laat zichtbaarheid jouw SUPERPOWER zijn.

Wil je in 4 weken knallen? Om zichtbaar te zijn, LIVE op sociale media?
Dan ben je hier aan het goede adres. Wij helpen je daar graag bij. Want als je LIVE zichtbaar bent, dan onderscheid je je van anderen. En je weet: als je anders wilt, moet je anders doen.

Werken aan resultaat, doe je in 4 weken. Met LIVE sessies via Zoom. Kun je echt niet? Alles wordt opgenomen en is terug te kijken.

En dan : niet goed -  30 dagen na aankoop geld terug garantie   

zichtbaar

4 weken met zichtbaar resultaat

147,-

 •  4 MasterClasses - live
 •  8 Q& A's - live
 •  Ondersteunende checklists
 •  Toegang tot de community
 •  Opdrachten voor de   ontwikkeling van jouw   persoonlijk merk en jouw   verhaal

Populair

zichtbaar +

4 weken met persoonlijke beleiding

347,-

 • 4 MasterClasses - live
 • 8 Q& A's - live
 •  Ondersteunende checklists
 •  Toegang tot de community
 •  Opdrachten voor de   ontwikkeling van jouw   persoonlijk merk en jouw   verhaal
 •  + 2 x 60 minuten 1 op 1 overleg met Hansje of Thorsten


De inschrijving sluit op 
14 mei 2024 

  0  0
Days
:
 
  0  3
Hours
:
 
  5  5
Minutes
:
 
  1  8
Seconds

You missed out!

100% tevredenheid garantie van 30 dagen na aankoop

Wij weten 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze online cursus zult behalen. Doe het huiswerk en kennis op. Wees gedisciplineerd, consistent en aanwezig. Wij nemen samen met jou een inspanningsverplichting op ons om te zorgen dat jij makkelijk en moeiteloos LIVE gaat op sociale media. 
Daarom durven wij je gerust een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie te geven.
Stuur ons een mail als je niet tevreden bent binnen 30 dagen na aankoop en je krijgt je geld terug. Zonder discussie.

Maak impact door zichtbaar te zijn.

Live zichtbaar zijn op sociale media - makkelijk en moeiteloos

Klotsende oksels en zweet in de bilspleet? Of je nu berichten plaatst of LIVE gaat. Met de nieuwe AI-zoekmachines is extra zichtbaarheid nodig op sociale media. Alleen een website is niet meer genoeg. Waarom YouTube en LinkedIn hebben een eigen zoekmachine.

Deze cursus helpt jou om LIVE zichtbaar te zijn: kortdurend, gericht op resultaat en betaalbaar....

Met 30 dagen  niet goed geld terug garantie.

Ook jouw vraag staat hier bij.

Waarom duurt deze cursus 4 weken?

We hebben gemerkt dat een korte en hevige cursus het beste werkt. We willen resultaat. Implementeren is een werkwoord. Doorwerken. Daarom behandelen we elke week in de live masterclass een vast onderwerp, wordt het huiswerk besproken en kun je vragen stellen in de live Q&A. 

Hoeveel tijd moet ik besteden aan de cursus?

De wekelijkse masterclass duurt ca 60 minuten, hetzelfde geldt voor de Q&A. Uitlopen kan omdat we iedereen de kans willen geven om haar of zijn vraag te laten stellen. 
Daarnaast heb je tijd nodig om het huiswerk te lezen en in te vullen. Dat is ca 2 uur per week. 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor ZZP-ers, trainers en coaches die door hebben dat ze zichtbaar moeten zijn om succes te hebben. Met de komst van AI ligt ook SEO (vindbaarheid van je website) open, en daarom moet je ook op sociale media actief zijn. Want bekend, maakt bemind.

Waarom werken jullie in groepen?

We kiezen er nadrukkelijk voor om resultaat te behalen. Met een groep. We beginnen en eindigen met elkaar. En ja, ben je er een keer niet dan kun je in de digitale omgeving terug kijken. De groep moedigt aan, nodigt uit om vragen te stellen en helpt om verder te gaan terwijl je anders  misschien uit zou checken.

Wanneer beginnen we?  

Woensdagavond 15 mei om 19:30 uur trappen we af met de eerste masterclass. Elke vrijdag (11:00-12:00) en op dinsdag (16:00 - 17:00) staat er een Q&A gepland. Bezoek deze bijeenkomsten via Zoom en je bent op de hoogte. Op woensdagavond volgt dan weer de nieuwste masterclass.

Krijg ik ook een reactie op het huiswerk? 

Ja natuurlijk. Stel je vragen in en aan community en zelfs aan de commmunity. Maar stel je vragen ook in de Q&A. Daar zitten we live met z'n allen bij elkaar. Hansje en Thorsten zijn er vaak samen bij. En één van ons altijd.

Veerkrachtexpert

   |  Privacy beleid   |      |   

>