Live Workshop | 02 juli 2023 om 13:30 uur toT 17:00 uur

Versterk je veerkracht, vergroot je mentale weerbaarheid
live workshop met Thorsten Bakker & Cisca den Boer

Wat JE kunt verwachten in deze live workshop

Versterk je veerkracht, vergroot je mentale weerbaarheid

Wat zou jij doen als je alles kwijtraakt? Geld, gezondheid, huis & werk.
Thorsten Bakker en zijn gezin overkwamen dat. Wat doe je als jouw wereld instort? 
Hoe kom je daarover heen? Hoe kom je daar beter uit?
Thorsten vertelt zijn inspirerende verhaal en heeft praktische tips om jouw eigen veerkracht te versterken, waardoor je beter met tegenslag om kunt gaan én er beter uit kunt komen.

Cisca den Boer heeft en geeft praktische handvatten zodat je elke situatie aankan zonder gedoe en stress. Cisca leert je hoe je onder alle omstandigheden energiek blijft en beter in je vel zit. Daardoor vergroot je je mentale weerbaarheid.

Deze live workshop is voor iedereen die bereid is om te groeien, uitdagingen aan te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Want veranderingen zijn de enige constante in het leven.

De nieuwste verandering is de opkomst van AI (kunstmatige intelligentie). Dat zal net zoals de opkomst van internet alles wat we doen, hoe we het doen en misschien wel wie we zijn aanraken. Alleen daarom al mag jij je veerkracht en mentale weerbaarheid versterken.

Voor wie is deze workshop?

Of je nu een professional bent die zich staande moet houden in een veeleisende werkomgeving, een student die stress en prestatiedruk ervaart, een ouder die balans probeert te vinden tussen werk en gezinsleven, of gewoon iemand die veerkrachtiger wilt worden in het dagelijks leven, deze workshop is speciaal voor jou ontworpen.

==> We willen de groep klein houden - daarom zijn er maar een beperkt aantal plaatsen. <==

Enne.... niet goed? Geld terug. We kunnen het ons niet voorstellen,.....  als je om welke reden dan ook na afloop van de workshop niet tevreden bent en dan meldt, dan krijg je je geld teruggestort.

LIVE WORKSHOP DatUM & TIJd:

2 juli 2023 | 13:30 tot 17:00 uur 

prijs per persoon:  

voor maar € 77,00 

waar :

Appeldijk 39 in Gorinchem

Waarom jij deze live workshop niet wilt missen

Inspirerende verhalen over veerkracht en mentale weerbaarheid:

Hoe zou het zijn als je tegenslagen op vangt zonder er door in paniek te raken? Laat je inspireren en motiveren door Cisca & Thorsten met hun inspirerende inzichten en persoonlijke verhalen. Je zult zien dat veerkracht geen abstract concept is, maar iets wat echt kan worden ontwikkeld en toegepast in het echte leven. Ook door jou!

Interactief én boeiend:

Saai? Nee, echt niet!  Je gaat je zeker niet vervelen en wordt actief betrokken bij reflectiemomenten,  gesprekken en oefeningen, zodat je het maximale uit de workshop haalt. Het is interactief, boeiend en jij bent echt deelnemer. De tijd vliegt om. 
En zo zorgen wij dat je er echt iets mee kunt.

Praktische tools en strategieën:

Ontdek praktische tools en strategieën  die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Van het cultiveren van een veerkrachtige mindset tot het effectief omgaan met stress, je zult waardevolle vaardigheden verwerven die je helpen om met elke uitdaging om te gaan.

Concreet actieplan:

Je bent straks gemotiveerd om een concreet actieplan te hebben en veerkracht en mentale weerbaarheid te versterken in je leven te integreren. Je voelt de motivatie zijn om stappen te zetten en verandering te realiseren.

Ik ben Cisca den Boer. Leuk om je straks te zien!

Ik ben een enthousiaste trainer, spreker, auteur en coach voor ambitieuze, sensitieve mensen. Met een grote passie voor mentale gezondheid, beweging en ontspanning. Mijn missie is om mensen te laten stralen via een stevig verankerd zelfvertrouwen en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.
Want mensen in balans zorgen voor een samenleving in balans. Humor is een daarbij heel belangrijk. Ik kijk er naar uit je straks samen met Thorsten Bakker te mogen begroeten en ontmoeten.

En ik ben Thorsten Bakker. Blijf veerkrachtig!

Ik ben een inspirerende spreker, coach en trainer voor gewone mensen - die net als ik - veerkracht inzetten om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn onder alle omstandigheden.  Want om hoog te kunnen reiken, en succesvol te zijn heb je veerkracht nodig. Mijn missie is van Nederland het veerkrachtigste land ter wereld te maken. Zodat we samen veranderingen en tegenslagen gewoon goed kunnen opvangen, er makkelijker door heen gaan en er uiteindelijk beter uit komen. Niet in de slachtofferrol blijven hangen, maar om hulp vragen, doorpakken en jezelf te verbeteren. Als ik het kan, kan jij het ook.

Live Workshop

Versterk je veerkracht, vergroot je mentale weerbaarheid

met Cisca den boer & thorsten Bakker

Niet goed?
Geld terug!

We weten zeker dat je volledig geïnspireerd raakt en de tijd van je leven hebt tijdens deze live workshop. Ben je na afloop niet tevreden? En wel de hele workshop geweest? Dan krijg je zonder discussie jouw geld teruggestort.

>