Lieve collega's,

Ik help een dame met het opzetten van een crowdfunding. Omdat het doel is geld ophalen, veel geld, heb ik een tekst geschreven die op de crowdfundingswebsite komt. Ik help alleen, ik heb er geen enkel financieel belang bij.

Mijn vraag is nu word jij door deze tekst betrokken, geraakt.... kortom kom je in de actiestand? Dus ondanks dat je het achterliggende verhaal niet kent, wil je dan geven. [nee, dit is geen verkapte vraag om geld aan onze mastermindgroep] - dit gaat alleen maar over testen van de tekst omdat ik het maar een keer kan doen].

Geef aub je feedback via dit formulier als je de tekst hebt gelezen, Dank je wel voor je medewerking.


De tekst voor de crowdfunding

'Moed' is niet zomaar onderdeel van het woord 'moeder'. Na veel gebeden te hebben, schrijf ik dit en zet ik dit op internet. Met moed vraag ik nu om hulp. Moet ik vragen om hulp. Ik heb geen andere keuze, ik kan niet anders. Ik moet mijn trots nu aan de kant zetten.

Ik ben een alleenstaande moeder met 3 kinderen. Ik ben gezegend met een dochter en een eeneiige tweeling, twee jongens. Ze zijn alledrie bijzonder (welke moeder zegt dat nou niet van haar kinderen), door wie ze zijn en wat ze doen. Ze hebben zelf kunnen ontdekken wie ze zijn. Ik heb ze zelf opgevoed. Financieel ondersteund in hun dromen door zeg maar 3 banen te hebben.

Want een tweeling is een dubbele zegen. En hun dromen zijn dan ook dubbel. Ze hebben beiden dezelfde droom. Ze spelen 7 muziekinstrumenten en kunnen fantastisch basketballen. Daar, bij dat basketbal, ligt hun hart. Ze hebben de lengte ervoor. Ze hebben de moed ervoor. Ze kunnen dat zo goed, dat ze nu in Amerika spelen voor een highschool. Moedig he - op je 17e Nederland verlaten om je droom na te jagen. Omdat je voelt in al je botten en in je hart dat dit is wat je moet doen. En in de tweede helft van 2024, als alles goed gaat, in de Amerikaanse universiteitscompetitie gaan spelen. Zo goed zijn ze, zo lang zijn ze.

Dat klinkt als een droom he? Dat is het ook. Een droom die op doorbreken staat. En soms heb je voor je het ‘eind goed, al goed’ van een droom ziet, dat je ruw wakker wordt gemaakt. Door de Nederlandse overheid. En dat is voor mij nu aan de gang en beïnvloedt het leven van mijn kinderen en het meest zichtbaar nu, mijn tweeling.

Ik heb 3 banen tegelijkertijd genomen, heb oneindig veel taxichauffeur gespeeld voor mijn tweeling, leningen afgesloten. Alles om de dromen van deze talentvolle jongemannen als topsporters uit te laten komen. Maar het is niet genoeg.

Omdat de Nederlandse overheid veel te traag is met het terugbetalen van al het geld dat ik nog moet krijgen uit het toeslagenschandaal. Ik heb van Mark Rutte een excuusbrief gekregen. Ik ben daar dankbaar voor want dat geeft aan dat ik niet fout zat, maar dat de overheid fout zat. En dat zorgt er nu voor dat ik voor de eindstreep ernstig in de financiële problemen kom. En niet meer de tweeling kan helpen bij het verwezenlijken van hun droom. Want de financiële afhandeling gaat veel te traag. Zo traag, dat op deze manier, deze talentvolle jonge mannen per 1 januari 2024 weer naar Nederland moeten komen. Want ik kan de school dan niet meer betalen, de scouts moeten nog betaald worden etc. Met een tweeling heb je namelijk dubbele talenten, maar ook altijd dubbele kosten, van alles.

Ik heb op korte termijn dringend geld nodig. Veel geld, omdat je met een tweeling altijd dubbele kosten hebt, op hetzelfde moment. Omdat dit Amerika is. Om die droom verder werkelijkheid te kunnen laten worden. Die droom waarvan het te gek zou zijn als die zou moeten sneuvelen door te weinig geld omdat de overheid, de Nederlandse regering, grote fouten heeft gemaakt.

Mijn naam is Bianca Blank. Mijn familie, mijn vrienden en de leden van mijn kerk noemen mij ‘Bibi’. Het is met moed in mijn moederhart (en niet juist de moed der wanhoop) dat ik vandaag vraag om uw financiële hulp. Want dan heb ik er alles aan gedaan. Ook als alleenstaande moeder, en kan ik mijn tweeling in de ogen kijken. Elke gift is van harte welkom. Help deze droom uit te laten komen. Van twee talentvolle jonge mensen. Die nu al bezig zijn met terug geven door basketbal aan kansarme jongeren te leren.

Het gaat eigenlijk over leven en dood. Het leven houdend van een veelbelovende droom. Ik ben enorm dankbaar als u door een gift twee dromen tegelijkertijd kunt helpen uitkomen. Geef daarom, steun deze talentvolle jongens en maak met uw gift het verschil uit in ons leven. We nemen u graag op in onze kring en dan kunt u gerust Bibi tegen mij zeggen. Zoals vrienden dat doen. Dank u wel, dank u wel.

0 of 7000
>