19, 20 en 29 december 2023
van 09:00 tot 18:00 uur

December Sprint 2023 LIVE

Geweldig dat je mee deed! Dank je wel daarvoor.
Laat even weten wat je er van vond - daar leren wij wat van en dat kunnen we dan weer door geven aan anderen.
Daar profiteren we dan allemaal van mee. Enne... gewoon complimenten achterlaten mag ook he!

Maak van 2024 jouw mooiste jaar,

Thorsten & Hansje

Laat weten wat je er van vond!

Hansje en Thorsten, duo presenteren is jullie op het lijf geschreven. Wat hebben je, achter de schermen, bergen werk verzet! Foto’s, techniek, lijsten, schema’s getuigen als topjes ervan. Diepe buiging!

Hoewel ik een beetje verdwaalde in de aankondigingen via LI en de titel van de show me ook pas later duidelijk werd, voelde ik me als gast in zeer goede handen! Een warm bad van gezien, gehoord en gekend worden door de introductie en de vragen tijdens de uitzending.

Voor mij was het een eerste kennismaking met jullie, blijkbaar, beproefd format. Het was me eerst wat onduidelijk wat de bedoeling van een extern expert zou zijn en door wie dat geregeld zou worden. Door het ‘groot denken’ van Hansje raakte ik enthousiast. Al bleek het te kort dag om de door ons benaderde experts aan tafel te krijgen.

Hansje, jou ervaar ik als een stille superkracht, geheel aanwezig. Zonder veel woorden weet je precies niet alleen de technische knoppen maar ook de persoonlijke knoppen te vinden.
Thorsten, je houdt het speels met hier en daar een serieuze ondertoon. Daaraan woorden geven kwam nu nog niet helemaal uit de verf. Maar doet des te meer verlangen naar een vervolg.

Al met al, het smaakt naar meer!
Op welke manier dan ook.
Dankjewel, dankjewel, dankjewel.

Ingrid Bakker

Door Hansje en Thorsten geïnterviewd worden over belichaamd leren en zelfleiderschap was een erg leuke ervaring. Bij ieder gesprek vinden ze een mooie balans tussen het professionele en persoonlijke. Met duidelijke uitleg vooraf zorgen ze dat iedereen de techniek snapt en zich gewoon op een boeiend gesprek kan verheugen. Thorsten en Hansje, bedankt voor jullie inzet, enthousiasme en lef!

Carmen

Door even een minder goede start van het nieuwe jaar een wat verlate reactie. Maar daarom niet minder gemeend.

Ik heb giga veel bewondering voor wat jullie hebben neergezet. Zowel inhoudelijk in de gesprekken met ons als ondernemers en de gedegen voorbereiding daarvoor als voor de technische kant. Alles liep op rolletjes.
Ik heb ook bewondering voor jullie uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Ondanks ziekte hebben jullie het toch maar neergezet. Duidelijk merkbaar is de prettige samenwerking tussen jullie en jullie onderlinge steun.

Ik ben jullie heel dankbaar voor de ervaring en ik heb er van genoten. Dat was voor mij een verrassing en is ongetwijfeld mogelijk gemaakt door jullie als top-gesprekspartners in combinatie met voor mij Petra die ik al langer ken. Het voelde van af het eerste moment heel vertrouwd. Dit was voor mij de tweede keer dat ik mocht deelnemen aan een interview. Ik merk dat ik nog wel het een en ander te leren heb in het meedoen aan interviews. Wat ik er lastig aan vind is de vragen te beantwoorden en niet te verdwalen, bij het onderwerp te blijven, bij de stelling die vooraf bepaald is en toch ook zichtbaar te zijn met wat ik voor anderen kan betekenen. Ik vond het knap hoe jullie de gesprekstijd tussen mij en Petra hebben verdeeld en de gang in het gesprek konden houden. Zelf vond ik het soms moeilijk te bepalen of ik een vraag ging beantwoorden of niet. Achteraf komen allerlei betere antwoorden naar boven.......
Jullie manier van interviewen vind ik bijzonder plezierig en mocht ik ooit zelf interviews gaan geven zal ik dit zeker onthouden. Een groter compliment dan dat ik jullie manier zou willen modeleren kan ik niet geven.

Margreet

Wat een geweldige marathon was dit, Thorsten en Hansje! De interactie en de natuurlijke flow van de gesprekken is alleen mogelijk doordat jullie daar een vruchtbare bodem aan geven.

Het was een eer om gevraagd te worden voor de opening en ik ben blij dat ik een kleine bijdrage heb kunnen leveren door de gastspreker te regelen. Het is door jullie toedoen door de geweldige voorbereiding en alle mensen van tevoren te hebben doorgelicht en de moeite hebben gedaan om je in te lezen dat het een groot succes is geworden!

De verbinding tussen alle mensen en de gesprekken was echt bijzonder en dat kan alleen maar door jullie als persoonlijkheden ontstaan! Dank voor de mooie inhoudelijke, authentieke gesprekken. Wat een werk! Enorm bedankt voor al jullie inzet en energie.

Marjolijn Cohen

3 dagen lang aan een stuk door interviewen leek mij een bovenmenselijke prestatie.
En dan hadden jullie je ook nog voor ieder interview serieus voorbereid. Een mooie persoonlijke introductie, op zoek naar een passend artikel of een externe deskundige.
Indrukwekkend!
 Zelf had ik mijn handen al vol aan mijn eigen gesprek ;-)
Voor mij is zichtbaarheid niet vanzelfsprekend en ik vond het vooraf echt spannend. Maar jullie wisten ons op ons gemak te stellen, met als uitgangspunt een mooi, geslaagd gesprek waarin iedereen het best tot zijn of haar echt kwam, mét inhoud.

Vind dat nog maar eens: een gesprek van 50 minuten met dezelfde mensen!
Juist omdat jullie verschillende expertises en onderwerpen aan elkaar hebben geknoopt werd het een gezamenlijk onderzoek naar kruisverbanden. Zo kun je ook samen de diepte in. De koppeling met Lilian vond ik ook echt goed gekozen!

Ik heb uiteindelijk echt genoten en mezelf overtroffen. Ontdekt dat ik in een live gesprek mezelf juist kan laten zien. Het heeft ook iets gedaan met mijn schroom voor zichtbaarheid en hopelijk is het blijvend.

Lieve mensen, dank jullie wel voor deze geweldige kans. Als presentatieduo zijn jullie goud! Goed op elkaar ingespeeld en gewoon leuk samen.
Idioot hoeveel tijd en moeite jullie hierin hebben gstopt. Dit vraagt om een uitgebreider vervolg. Maar wel als verdienmodel, mag ik hopen.

Inge Koenen

Ik vind het heel spannende en wist niet wat ik kon verwachten. We hadden een leuk gesprek, niet perse over waar ik expertise in heb, maar vond het meebewegen een mooie oefening.

Ik was erg benieuwd hoe het gesprek zou gaan, aangezien Yolanda , en Eline, een heel ander onderwerp hebben. De verbinding tussen mens en natuur kwam wat weinig aanbod vond ik zelf. Desalniettemin kijk ik met positieve vibes terug.

Het was ook een mooie oefening om voor het eerst live te zijn en dit mee te maken. Het was voorbij voordat ik het doorhad! Bijzonder om het mee te maken!

Ik zou zo weer meedoen!

Serai Bressers

Allereerst een groot compliment en applaus voor jullie Hansje én Thorsten! Het initiatief, de voorbereidingen, de positieve insteek als reactie op alle vragen. En dan de voorbereiding en de start van het gesprek..
Ik vond het wel wat spannend, welke vragen komen er, kom ik makkelijk uit mijn woorden of schiet ik in mijn hoofd en hoe is de match met de andere persoon. En in werkelijkheid vloog het uur voorbij en rolde het er gewoon uit.
Leuk hoe jullie koppels hadden gemaakt. Af en toe zocht ik wel naar hoe we de verhalen op elkaar aan konden laten sluiten. Als ik terugkijk had ik vooraf wellicht al met Judith kunnen afstemmen.
De vraag op de kaart vond ik ook leuk, zorgde voor afwisseling. En ja, een volgende keer zou ik weer mee doen!
Thanks!

Elly Smits

Opnieuw een bijzonder project van Hansje en Thorsten.
Ik werd gevraag mijn visie te geven rondom het thema "leiderschap i.c.m. vitaliteit in 2024". Er ontstond een prachtig gesprek door de specialismen van Suzanne Aslander en mij te combineren.
Leerzaam voor de luisteraar maar ook voor onszelf.
Echt top georganiseerd en begeleid.
Dankjewel; en ga hier vooral mee door!

Ton de Rooij

IK vond het erg leuk om mee te doen! Thorsten en ik hadden een soort gespreksflow die lekker liep. Het gespreksonderwerp maakte me bewust dat ik het wel aardig wat heb over politiek, maar er niet zo mee te koop loop in het openbaar, terwijl ik wel wat van vind of over te melden heb.
Het leek me als publiek een beetje raar dat Hansje er wel bij was, maar niet participeerde. Aardig om dat vantevoren even af te stemmen lijkt me. Het lijkt mij in ieder geval logisch dat Hansje ook vragen stelt.
Verder is meer deelnemers/luisteraars tijdens de uitzending wenselijk. Nu was er eentje die op een gegeven moment ook weer wegging. Dus aan jullie/ons initiatief meer ruchtbaarheid geven is nodig. Ook omdat het interessante onderwerpen en mensen zijn!

Philip Verzellenberg

Ik vind het heel fijn om door jullie geinterviewd te worden. Oprechte interesse en dus goede vragen. Ondanks dat ik ingedeeld was in een onderwerp dat niet echt aansluit bij mijn expertise, zei Thorsten: pak gewoon je podium, haha! Dat is fijn.
Jullie hebben je enorm ingezet voor onze collega's van de cadeaumaand. Dank jullie wel

Pamela Veldema

Ik vond de sfeer heel prettig en relaxt.

Het onderwerp (jezelf zijn bij daten en op de werkvloer) werd iets te weinig belicht, vond ik. Dus ik kon/kan mensen wel naar het interview sturen met de boodschap: het gaat over jezelf zijn..., maar eigenlijk kwam dat iets te weinig ter sprake.

Ik was samen met Elly Smits, die op mij overkomt als een zeer deskundig persoon die veel weet en goed uit haar woorden komt. Als beginnende datingcoach voelde ik me een beetje de mindere. Dus qua match was dat wat minder geslaagd.

Ik heb weinig reacties gekregen, veel minder dan met Elisabeths interview, maar ik vond het zeker leuk om te doen en goed om te oefenen met online zijn. En ook leuk om zoiets te kunnen delen op social media over mezelf.

Ik zou zeker weer meedoen!

Judith Henstra

Hi Hansje en Thorsten!
Nogmaals hartelijk voor jullie geinspireerde en genereuze inzet voor het grotere geheel! Ik zou het jullie niet nakunnen doen - eerlijk niet.

Ik ben onder de indruk van de profesionele aanpak - inhoudelijk en de look en feel. Een heuse talkshow!

Jullie zijn gedegen voorbereid - technisch en inhoudelijk. En steeds weer op zoek naar verbeteringen om waarde toe te voegen.

Jullie onbaatzuchtigheid weerklinkt in iedere reactie en interacties. Heel knap hoor!

Ik wens jullie aeen heel mooi en vruchtbaar 2024!

Yolanda

Het was weer een feestje om aan te schuiven bij Thorsten en Hansje! Deze twee weten de meest interessante gesprekken in gang te zetten. Met veel humor en diepgang. Echt heel knap gedaan en tot in de puntjes voorbereid. Chapeau!

Mijn gesprekspartner, Sander Wielemaker, had het over 'ware mannen'. Wat mij nu eens de gelegenheid bood over de balans tussen yin en yang (vrouwelijke en mannelijke) de diepte in te gaan. Over balans onderling, in de samenleving en in onszelf. Ontzettend leuk gesprek gevoerd! Weer een hoop nieuwe dingen geleerd. De tijd vloog om.

En niet alleen vond ik ons gesprek de moeite waard. Ook alle andere gesprekken waren dat. Gelukkig zijn ze nog na te luisteren en te bekijken.

Dit smaakt echt naar meer! En niet alleen in december. Ik hoop van harte dat er een nieuw format ontstaat en jullie als dynamische duo ons verder voorzien van infotainment en positieve energie.

Cisca den Boer

De December Sprint 2023 LIVE vond ik een super leuk initiatief. Het heeft me geleerd dat je je gewoon kan smijten, gewoon doen!
Ik heb veel reacties gehad op mijn gratis weggever, oa dank zij deze actie van Hansje en Thorsten.
Dank jullie wel voor dit waardevolle initiatief.

Christine Vandewiele

Whouw, wat gaaf was dat en wat een hoop energie! Natuurlijk doe ik weer mee als ik mag.
veel leuke reacties gehad en ook kreeg ik de terugkoppeling dat de mensen werden geïnspireerd.
Klanten reageerde dat het zo mooi was om ook eens de persoon achter Maarten de Bruin te leren kennen. Dit ga ik natuurlijk gebruiken om het komende jaar meer over mij zelf te gaan vertellen.
Nee echt heel tof dat jullie dit hebben georganiseerd en ik schrijf me gelijk in voor de volgende keer.

Maarten

Wat gaat er komen en welke vragen gaan ze stellen? Gedachten zo voor mijn interview met Hansje en Thorsten. Het was een fijn gesprek o.a. over trauma coaching. Echter er is veel meer de revue gepasseerd. Tijdens het interview werd er door Thorsten een vraag uit een kaartspel gehaald welke je voorgeschoteld krijgt. Heerlijk en snel nadenken, intuïtief geantwoord, recht uit het hart. Een pracht onderdeel, zekers erin houden. Een uur is zo voorbij. Wat Hansje en Thorsten goed doen is elkaar en de gesprekpartners ruimte geven voor het antwoord. Ze luisteren naar je en graven dan verder, dieper die richting in / op. Tip is om vanuit het antwoord terug te pakken naar het onderwerp. Dan maak je op hele andere vlakken weer verbinding. Belangrijk blijft de lol die we met elkaar hebben de energie blijft voeden.

Cindy

Ik vond het gesprek waaraan ik deelnam heel erg prettig en zinvol. Hansje en Thorsten hebben zich goed voorbereid en hebben interessante vragen waardoor het nog makkelijker was onze kennis en ideeën over het onderwerp te delen.
Ook hebben wij als deelnemers een mooie start voor het delen van onze kennis met elkaar en komen er vast nog mooie samenwerkingen uit voort. Dat is ook de kracht van het samenbrengen van ondernemers natuurlijk.

De gesprekken die ik gezien heb vond ik ook heel mooi en treffend. Heel integer.

Erica van Leeuwen

Ik heb het als inspirerend ervaren. Leuk om te doen. Uit mijn angsten in het hier en nu. Door deze ervaring ga jk het vaker doen. Bedankt voor wat jullie hebben gedaan. Mooie manier van presenteren en het voelde vertrouwd. De tijd was zo om. Gr André

André Bolks

Wat een bijzonder duo zijn jullie, Hansje & Thorsten! En wat hebben jullie dit onwijs goed georganiseerd, voorbereid en mensen laten stralen.
En mij ook weer laten stretchen ;-)

Fijne dagen!

Elly

>