Thorsten Bakker

Ik help professionals zoals kenniswerkers, ondernemers en ZZP-ers om met AI meer impact te maken in minder tijd. AI is de automatisering van menselijke denkkracht. AI is de grootste verandering ooit; zorg dat je vooraan loopt.

33%

Efficiëntie-verbetering met AI-tools

270%

Extra bedrijfsgroei (Gartner)

89%

Banen veranderen door of onder invloed van AI

100%

Aandacht voor de menselijke kant

AI is de automatisering van menselijke denkkracht zodat mensen hun creativiteit ten volle kunnen ontwikkelen en toepassen.

Gecertificeerd deskundige voor toegepaste veerkracht 

-2023-

Goed kennis te maken! Mijn naam is 

Thorsten bakker

Ik ben veerkrachtdeskundige en juist daarom vanaf het begin al bezig met AI. AI zorgt voor de grootste verandering in onze tijd, of je nu wilt of niet.
Juist voor kenniswerkers en ondernemers/ZZP-ers.
AI is niet de volgende hype en waait niet over of weg. AI blijft en heeft een enorme impact - daarom moet je nu daarmee aan de gang. 

handschrift van veerkrachtexpert thorsten bakker

Ik help jou AI te begrijpen en in te zetten om echte impact te maken.

Met inspirerende keynotes en praktijkgerichte workshops voor professionals en kenniswerkers.

Keynotes over AI

Inspirerende keynote over AI: wat is het, waarom gebruik je het nu en waar gaat het naar toe? 
AI: van Artificiële Intelligentie naar Authentieke Intelligentie.

Workshops over AI-tools

Hoe gebruik je AI tools als ChatGPT in de praktijk.  Als professional, kenniswerker en ondernemer om sneller impact te maken met je bedrijf of afdeling. 

AI vraagt leiderschap & duidelijke strategie 

Pak de leiding over de implementatie van AI in jouw werk en organisatie. Waar begin je? Hoe zie je snelle resultaten? Maak een keuze, pas je aan en overleef.

AI Keynote - AI tools Workshops - AI voor leiders met impact 

AI: toegankelijk met impact door met een laag nerd-gehalte met een fascinatie voor nieuwe techniek

AI Keynote: inspiratie, motivatie, praktisch en humor

AI : verleden, heden, toekomst. Waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Waarom zijn kenniswerkers nu zo kwetsbaar en wat je daar aan kunt doen, hoe zit het met onze privacy, wat gaat er (niet) veranderen, hoe pas je het toe in je eigen werk? En voorbeelden van hoe AI helpt in het werk van anderen.

Keynotes kunnen zowel live in de zaal als virtueel via Zoom worden gegeven en duren 30 tot 90 minuten.

In het Nederlands en/of Engels.

Workshops over AI in business en bedrijf

Wil je weten hoe je AI-tools als ChatGPT voor je laat werken? Welke prompts je het beste kunt gebruiken?

Hoe gebruik je welke AI in de praktijk? 

Hoe je ChatGPT inricht om meer impact te kunnen hebben, en wanneer moet je een AI tool juist niet inzetten? Relevant voor jouw doelgroep.

En je krijgt toegang tot onze community om bij de les te blijven en met gelijkgestemden te kunnen overleggen.

Duur van de workshop : minimaal 1 uur tot 2 dagdelen.

AI voor leiders met impact

Nadenken en een strategie uitzetten voor teams om hogere efficiëntie te bereiken, onderscheidender te zijn en sneller de markt te bereiken, om zo als onderneming te werken met AI en nu impact te maken op de saaie en herhalende taken van medewerkers. Wat doen we op de korte termijn en wat doen we op de lange termijn? En hoe? Data-gedreven, hoe gaan we om met privacy?

Onze gidsen voor jouw bedrijf op reis met AI:

  • AI Business canvas
  • AI Solution Automation workflow
  •  AI lift-off check
  • AI team scan met MindTime


Aanpassen is overleven en daar heb je veerkracht bij nodig. Veerkracht versterken: met minder stress, meer succes. Want AI zorgt voor de grootste verandering ooit, en daar wil je beter uitkomen.

Thorsten Bakker is van nature een verbinder. Verbinders zijn innovatief en spelen een cruciale rol als het op innovatie aankomt. Ofwel omdat ze zelf ideeën en inzichten weten te verbinden tot iets nieuws, ofwel omdat ze contexten creëren van waaruit innovatie kan ontstaan. Verbinders zijn echte katalysators. Door dingen, ideeën en mensen samen te brengen, zorgt een verbinder ervoor dat samenwerkingen, uitvindingen, ideeën, levensvatbaar zijn of worden opgepikt. Verbinders zijn de lijm tussen aparte kennisdomeinen en behouden toch het overzicht op het geheel.

Thorsten Bakker  

/ veerkracht- én AI expert

Wat anderen er van vindenGeen techniek hosanna verhaal maar gewoon direct toepasbaar in de praktijk. Ook het feit dat ik tijdens de workshop gewoon nog vragen kon stellen, heeft voor mij veel toegevoegde waarde gegeven. Ik kijk uit om lid te kunnen worden van de community. Dan is het geen eenmalige sprong in het water.

Peter Janssens

ondernemerBoeiende keynote! Met humor en heel inspirerend werd ons inzicht gegeven in de wereld van AI. De tijd vloog om en gelukkig was er genoeg tijd om de vragen van de deelnemers te beantwoorden. Veel van geleerd, en 'food for thought' - ik ga en mag er mee aan de slag. Ook het menselijke aspect werd niet vergeten en daar waren wij blij mee.

Jolanda Snipkens

teamleidster 

Vrijblijvende offerte

Laat hieronder jouw informatie achter en ik neem zo snel mogelijk contact op om te komen tot een duidelijke op jouw vraag toegesneden en vrijblijvende offerte.

Waar ben je naar op zoek? Maak een keuze.
  • Keynote spreker over AI
  • Workshop over AI: praktisch werken met ChatGPT
  • Strategische workshop over AI voor leiders
0 of 350

Vraag nu een offerte aan

Even overleggen over AI en de impact voor jou of jouw organisatie? Meer weten over onze community van enthousiaste AI-gebruikers?

>